Това, което става с Емилия по време на бременността, е ужасно!

0

Бременната Емилия се пази изключително много!

Звездата на „Пайнер“ Емилия кара тежка бременност и не смее да излиза от баровския си дом. 39-годишната сексапилна блондинка очаква бебе и се пази изключително много от вируси и любопитни погледи, пише „Уикенд”. Изпълнителката на „Нежни устни“ се е покрила от 4 месеца и от нея не долитат никакви вести. Според хора от бранша в момента тя е в началото на 7-ия месец.

Емилия с тежка бременност

Жената на милионера Жорж Башур не ходи по участия, не публикува снимки в социалните мреги, нито има някаква активност в публичното пространство. Бившата половинка на Коко Динев се крие, защото е бременна, но все още не иска да се хвали с радостната вест.

„За всяко нещо, разбира се, има причина. Ще я споделя, когато му дойде времето”, отсече в последното си интервю красавицата, като не разкри повече подробности за слизането си от сцената. „Поради непредвидени обстоятелства всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени”, написа през юли месец администратор на нейната фен страница в интернет. И от тогава – пълно мълчание!

Оттогава певицата само се включи за да изкаже съболезнования за починалата си дуетна половинка Денис Теофиков. Единствено Емилия и съпругът й Жорж Башур подадоха ръка на семейството на внезапно загиналия певец и поеха погребението на младежа. Родителите на Теофиков не е молило за помощ, но пък за никого не е тайна, че не са заможни. Емилия и Башур сами предложили помощта си, а опечаленото семейство приело. Това е най-малкото, което можеха да направят, предвид факта, че с певицата направи фурор с дуетите си с Денис – „Акула“ и „Тръгвай си”, с които поставят рекорд по гледане в Ютюб.

„Когато един млад човек си отиде, думите са излишни. Съболезнования към цялото семейство. Почивай в мир, Денис”, написа Емилия в социалните мрежи и с това се изчерпа активността й. След това отново изчезна. Тя не се появи на поклонението на Денис Теофиков, което бе на 29 октомври. Близки до Емилия издават, че блондинката е имала желание да отиде, но заради трудното си положение е било невъзможно.

Бившата половинка на Коко Динев упорито крие, че ще дари живот след броени месеци, защото има доста аборти зад гърба си и бременността й е рискова. Припомняме, че Емилия загуби бебе след жестока

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.