Джена в очакване на второ дете!

0

Джена е бременна за втори път!

Пищната красавица на „Пайнер“ Джена е бременна. Тя показа снимки от ехограф и щастливо обяви: „Време е да ви споделя, че сме в очакване на бебе номер 2! В новото ми видео има кадри, в които тази радост си личи, а някои от вас дори ми честитиха. Желая на всеки такава радост.

Джена ще дари Наско с второ дете

Преди броени часове пък Емилия обяви, че се разделя окончателно с „Пайнер“ в благодарствено съобщение, което загатна и за още нещо. Ето и думите й: „С музикална компания „Пайнер“ и семейство Димитрови (инж. Митко Димитров е основателят и шеф на музикалната империя б.а.) извървяхме дълъг път заедно и си бяхме взаимно полезни, но през последните години сама контролирам, планирам и сбъдвам проектите си.

Занапред предпочитам да продължа пътя си сама и за да спра всякакви спекулации, предвид моето решение, ви уверявам, че нашите взаимоотношения с фирма „Пайнер“ остават все така добри. Благодаря за всичките години съвместна работа! Продължавам да работя усилено по предстоящите ми цели и нямам търпение да ги споделя с вас, както и истинската причина за отсъствието ми от всякакви публични изяви“.

Последната част на съобщението се прие от феновете й като поредно доказателство, че тя е бременна с трето дете и засега го пази в тайна от лични съображения. Вече четири месеца Емилия се крие от публичното внимание и светлината на прожекторите.

Откакто излезе нейния хит „Турболенция“, тя се оттегли и дори не пуска актуални снимки от личния си живот в социалните мрежи. От кръщенето и рождения ден на щерка си Мира тя пусна една-единствена снимка, но само на детето. Веднага след оттеглянето й от публичния живот се заговори, че тя най-накрая е забременяла от любимия си Жорж Башур, с когото са заедно вече близо 5 години, пише „България Днес“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.