Николета Лозанова е перфектна домакиня!

0

Николета Лозанова върти гозбите у дома!

Николета Лозанова се оказа страхотна домакиня и готвачка. Тя посрещна вратаря на „Левски“ Ники Михайлов след мач с топла супичка. Най-популярната плеймейтка се бе развихрила в кухнята само по бял халат. Тя завъртя черпака и напълни цяла купичка за своя герой. Ники М. хвана дузпа и опази вратата си суха при домакинството на „Ботев“ (Враца) в понеделник вечер.

Николета готви по халат

„Най-добрата за всички времена. Папараци вкъщи“, написа Михайлов в социалните мрежи и засне тайно видео от домашната идилия. От доста време вратарят и красавицата живеят под един покрив. След развода си с друг популярен футболист – Валери Божинов, Николета се върна при старата си любов Ники. Сега капитанът на „Левски“ гледа дъщеричката на баджанака си – Никол, която напролет ще навърши 10 години.

Николета и Николай иначе харесват скъпарските ресторанти и понякога вечерят навън. Знае се, че футболистът е близък с популярния готвач Боби Серафимов, който държи три заведения в София, едното от които на базата на националите в Бояна. Ники често помага там със съвети.

Само преди няколко дни футболната половинка засне провокативна спортна фотосесия. Тя заложи на баскетбола, като взе оранжевата топка в ръка и дори се качи върху баскетболен кош на 3,05 метра височина.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.