Модерни съвети за стил от една родна звезда – Радина

1

Това е Радина Кърджилова, половинка на Деян Донков, актриса, майка на две деца, популярна жена . И като много други млади и известни у нас, има профили и много последователи, но там можем да попием доста от нейния практичен и стилен вкус за дрехи, за разлика от безсмислените, разголени снимки на мнозина.

Радина показва стила си с много лично присъствие и подчертан вкус. Ето няколко акцента от нейните снмкии –

Зимата се съчетава с дрехи в бяло – Да се облечем в бяло е най-лесният начин да постигнем елегантна и „луксозна“ визия с малки (и дори никакви) усилия. От консервативен костюм до минималистични връхни дрехи, които могат да бъдат наслоени една върху друга или „смесени“ с класическите нюанси – възможностите са много, а изборът е само и единствено ваш!

Аксесоарите – шапката, шал, ръкавици. Има нещо много елегантно в жена, която носи подходяща шапка. Отчасти загадъчна, отчасти изтънчена, напълно стилна, федора, барета или клош: шапката става задължителна, когато времето застудее. Да, нека не забравяме и топлината.

Тази година актуално е дългото палто – то е съчетание между блейзър и дебела жилетка и стои страхотно както в по-елегантни, така и в по-ежедневни съчетания.

 

 

 

Цитирано по сп. www.edna.bg

 

1 коментар
  1. Данина казва

    Уф…и тая кифла се взе насериозно…Стилно облекло се прави с пари,а не с идеи.Лесно е да даваш акъл,когато притежаваш златна касичка като Деян Донков

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.