Половинката на Кристиана с всичките им деца в дома на Дядо Коледа

0

Джорджина показа как тя заедно с всичките деца на нея и Кристияно Роналдо посетиха Лапландия, където бъдещата майка се снима сред ледовете и разбира се заведе децата и при Дядо Коледа.

Джорджина, която ще роди другата година близнаци, сподели редица снимки със своите милиони последователи. 27-годишната красавица написа, че е „най-щастливата майка на света“, а бремеността със сигурност подсилва усещането ѝ. Сексапилната брюнетка позира ту в леден тунел, ту е заобиколена от заснежени дървета, а на други кадри е в компанията на децата и Дядо Коледа.

Припомняме, че близнаците Ева и Матео, както и 11-годишният Кристиано Роналдо-младши, са родени от сурогатни майки. Само четиригодишната Алана, най-малката дъщеря на футболиста, е единственото му дете до този момент от Джорджина.Португалецът и горещата испанка са заедно от 6 години, а първата им среща била в магазин на Gucci в Мадрид, където Джорджина е работила като търговски консултант.

Семейство Роналдо ще стане осемчленно през 2022 г., а с видеото долу стана ясно, че Кристиано и Джорджина ще имат момиченце и момченце.

 

 

Цитирано по /www.vbox7.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.