Гримът за следващата година – идеи и тенденции

Гримът за следващата година – идеи и тенденции
Гласувайте за статията

Почти вече сме изпратили тази година, хубава или не, тя е към края си. Но нека се върнем на модата. В последно време се забелязва едно завръщане към естествените форми, тази тенденция ще се развие и пред идната година.

Aко през 2021 г. бе насочено специално внимание към естествените устни в сочни нюанси, то през 2022 г. тази тенденция само ще затвърди позициите си. Важно е да oтбележим, че филърите остават в миналото, за сметка на естествено пухкавите устни, които се връщат на мода.

Гъстите и плътно оцветени вежди, вече не са модерни, сега са актуални и за идната година естествени, незабележими, стилно оформени вежди.

Максимално ефирният грим ще остане на почетно място в тенденциите, така че се стремете към леки и фини естествени нюанси както при основата, така и при хайлайтърите. Изразителни скули са на върха на популярността както тази, така и през следващата година.

Ако в началото на тази година оставихме на заден план всички кристали и брокат, то от самото начало на 2022 г. тенденцията за повече блясък ще завладее дори и дневния грим. А световните топ гримьори обещават, че няма да изглеждате натруфено, а тъкмо обратното – модерни и много впечатляващи. Разнообразните сенки също ще са топ тенденция, ярки сенки за очи напомнящи на 90-те години отново ще са актуални.

Източник: https://dama.bg/

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар