Стратимир и Жанета Осипова – опасно близки

Стратимир и Жанета Осипова – опасно близки
Гласувайте за статията

Двамата отдавна се познават и често се появяват заедно, имат много общи реклами и снимки, наскоро те пак предизвикаха многхо коментари с обща много предизвикателна снимка. Отново се зашумя около двамата и се появиха много коментари, естествено феновете им са във възторг.

За приятелството между него и Жанета Осипова вече сме ви разказвали, но през есента не беше ясно какви са точно отношенията им. Е, освен приятелски, двамата явно имат и добри бизнес отношения, защото фотото е за бранда на Стратимир, който развива от години.

Жанета

В днешно време рядко биха ни изненадали разголени снимки, но явно от социалната мрежа са доста консервативни, защото свалиха въпросната фотография. Стратимир се оплака по-късно на сторита, че снимката му за Инстаграм профила с Жанета не е толкова скандална, за да бъде свалена. Малко по-късно Стратимир все пак рискува и качи повторно фотото, което бързо натрупа хиляди лайкове и коментари.

Ще добавим, че името на атрактивния варненец Стратимир се свързва често и с други негови колежки от Игри на волята – Паулина и дребничката Елизабет, заедно те имат много общи моменти и след предаването, но официално нищо засега не бе потвърдено. Разбира се феновете продължаваме да гадаем около тези любими лица от екрана. 

 

Цитирано по www.vbox7.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар