Първата картичка е на абдикиралите от кралските си ангажименти Меган и Хари. За първи път двамата показват малката Лилибет, както и лицето на вече двегодишния им син Арчи. Без значение дали сте от феновете на Меган или не, дали одобрявате отделянето на Хари от семейството му и абдикирането от кралските ангажименти, няма как тази картичка да не извика усмивка на лицето ви.

На семейния коледен портрет Меган държи смеещата се Лилибет. Хари пък е прегърнал сина им, когото не са показвали публично повече от година.

Коледните картички на благородниците

Много интересен избор побраха Кейт и Уилям за тази година в появата си с коледно пожелание към почитателите си.

За първи път семейството избира за коледна картичка кадър, заснет не в някое от кралските имения, а по време на пътуване  до Йордания. Фотографията вече предизвика цунами от поздравления и позитивни коментари.

В тази връзка по празниците бяха показани и много симпатичн кадри с Кейт Мидълтън.

И така видяхме, как Кейт Мидълтън украсява поне няколко елхи, намиращи се в Уестминстърското абатство, където кралското семейство взе участие в специална коледна служба, която ще бе заснета и ще бъде излъчена в навечерието на Коледа. Въпросните елхи са изпратени специално от кралица Елизабет II от парка й в Уиндзор. А Кейт ги украси с червени панделки.Коледните картички на благородниците - Снимка 2

  Цитирано по сп. Ева Коледните картички на благородниците - Снимка 3