За кои зодии 2022 ще бъде много добра

0

Наближава края на 2021, в навечерието на нова година, пак поглеждаме с надежда за бъдещето, предстои ни новото начало. Според астрологията за някои знаци 2022, ще бъде още по-успешна.

Идва време, в което ще можете да се сбогувате с всичко, което ви е притеснявало, не ви е позволявало да живеете в спокойствие, измъчвало ви е и е изтощавало всичките ви сили. През новата година почти всички зодии ще имат възможността да се справят с проблемите си и да се насладят на истински красивите и значими моменти в живота си. Ето и късметлийте – За Рибите 2022-ра ще бъде повратна точка.

В края на юни те може да се оплачат, че нищо не върви по план и че силите им са на изчерпване. Но всичко ще се промени през септември.

Представителите на зодията ще са изпълнени с енергия, ще чувстват подкрепата на близките си и ще се върнат в правилната посока. Рибите могат да се възползват от възможностите, които им се предоставят през ноември, за да поставят солидна основа за бъдещето си.

Овните вече са получили всички неприятни изненади на кармата, така че оттук насетне ги очакват само хубави неща. През 2022 Овните ще си възвърнат самочувствието и удовлетворението от живота.

Раците вече преминаха през достатъчно изпитания от живота, така че от началото на 2022 ще могат да си отдъхнат и да се заемат с дела, които им подхождат. Също така те ще получат новини, които ще им дадат голяма надежда, а до тях ще бъдат хора, които ще ги подкрепят във всичко. 2022-ра няма да има негативни аспекти за тях.

Стрелец – Стрелците ще правят каквото искат и чувстват и ще изразяват гласно мислите си. Те ще бъдат много мотивирани да постигнат целите си, така че ще притежават страхотна сила, която ще ги насочва в правилната посока през цялата година.

От януари 2022 до самия край на годината Козирозите най-сетне ще могат да сложат край на всички лоши неща и да забравят за проблемите. Ще бъде възможно всичко да си дойде на мястото в началото на март.

Цитирано по сп. /www.edna.bg/

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.