Музикантът не спира да инвестира в имоти

Музикантът не спира да инвестира в имоти
Гласувайте за статията

Ед Шийрън не е само музикант, очевидно той мисли и за годините напред, инвестира, дори и сега по времена Пандемия из света.

Ед Шийрън се оказа от звездите, които имат нюх към инвестициите или поне са с достатъчно ясна визия относно това къде и как да влагат парите си.

Музикантът се оказа доста имотен, защото в апартаменти, къщи и имения той е вложил близо 61 милиона английски лири от общото си богатство от около 200 милиона.

Медиите на острова са добраха до информация, според която по време на карантината заради пандемията с COVID-19, той е успял тихомълком да закупи още няколко жилища. С това общата им бройка е цели 27. Той купува имотите чрез двете си фирми Maverick Properties Limited и Maverick Commercial Properties Limited. Последните няколко жилище е закупил в Лондон, а голяма част въпросните 27 недвижими имота са именно на територията на Великобритания.

И според нас, идеята му никак не е за подценяване, имотите, особено на Острова са на високи цени и той поддържа скъпо струващи жилища, което е определено добра инвестиция, дори и за човек с големи доходи като него.

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар