Домът на най-богатите

Домът на най-богатите
Гласувайте за статията

Сестрата на Парис Хилтън – Ники, която е и правнучка на основателя на хотелската верига Hilton Конрад Хилтън, е моден дизайнер, но в нюйоркския си пентхаус тя е оставила друг член от семейството й да взима важните интериорни решения. Съпругът й, аристократът и банкер Джеймс Ротшилд, е декорирал почти сам апартамента, който се намира в известния квартал NoHo в Манхатън. В него двамата живеят с дъщерите си.

Когато се запознават Джеймс живее в Лондон, а Ники в Лос Анджелис. След като се женят обаче решават да се установят някъде по средата. Джеймс продава имението си в Съфолк и семейните ценни предмети мигрират с него през Атлантика. „В апартамента има фамилни наследства и антики от клана Ротшилд, но нищо толкова ценно, че децата да не могат да пипат,“ споделя Хилтън.

Ники ХИЛТЪН

„Джеймс избра почти всичко,“ споделя Ники пред Architectural Digest. „Аз добавих само малко женски почерк и някои малки аксесоари.“ А наследникът на богатата банкова фамилия Ротшилд твърди, че декорирането му се отдава, но определено не е нещо, което би превърнал в професия. Единствената стая, която Ники е обзавела сама, е детската. „Много се забавлявах, докато я измислях. Върнах се назад във времето с всички неща, които обичах – котета, зайчета, принцеси…“

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар