Кейт Мидълтън вече на 40

Кейт Мидълтън вече на 40
Гласувайте за статията

Съпругата на принц Уилям отдавна се е доказала като модна икона, любимка на поданиците, безупречна в етикета и страхотна майка. Катрин, херцогинята на Кеймбридж, приема сериозно ролята си на представител на кралското семейство и това си личи.

Близки до нея казват, че Кейт всъщност е притеснителен човек, интроверт по природа. Трудно ни е да го повярваме, имайки предвид публичните й изяви. Тайната е, че Кейт инвестира много време за подготовка на тези изяви и на речите си.

Можем да представим няколко принципа, важни за Кейт, които донякъде я представят, а могат и да са от полза за много от нас –

1, Вие сте единственият човек, който наистина знае какви са вашите граници, така че отделете време, за да определите такива, когато става въпрос за различни сфери от живота ви.

2, Вървете уверено, подарете великолепната си усмивка на света и се насладете на заобикалящата ви среда. И независимо от времето и мястото (виждали сме Кейт не само в Бъкингам и на червения килим, а и да играе голф и футбол, да тича, да е при скаутите, да посещава Уимбълдън), винаги изглеждайте добре.

3,  Една жена трябва да обича връзката си, но не трябва да изчезва в нея. Кейт често се появява сама, без Уилям до нея.

4,  Кейт обича да спортува активно и така се зарежда с енергия, освобождавайки се от напрежението. Открийте какво работи за вас и се уверете, че му отделяте време редовно.

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар