На Нова година: Гери-Никол тресе яки телеса в Сърбия! (виж тук)

На Нова година: Гери-Никол тресе яки телеса в Сърбия! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гери-Никол си развява телесата в дискотеките!

В сръбска дискотека в Белград посрещна Новата година Яката дупара Гери-Никол. И, разбира се, разтърси мощни телеса пред очите на всички, което е нейната запазена марка. Дотолкова, че чак й се видяха жартиерите.

Гери-Никол

Гери-Никол развява мощна дупара

Припомняме, че от известно време насам варненката не спира да навира в очите на всички, че има връзка с Мартин Гешев. Двамата постоянно се обясняват в любов един на друг в социалните мрежи и заливат със снимки и сторита, на които се гушкат и целуват.

Проблемът обаче е, че почти никой не им вярва и е далеч по-вероятно това да е фарс.

„Между Гери и Мартин няма нищо, освен приятелство. Той си пада по мъже и всички го знаят. Гери парадира с него за заблуда на врага“, шушкат и близки до тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “На Нова година: Гери-Никол тресе яки телеса в Сърбия! (виж тук)”

 1. Дедо Слон

  ян. 13. 2022

  Грозна, пръдлива, тъпа крава мисли си, че с лъжи ще прецака някой, ама сметките и излензха криви! И винаги сама се влачи слад хората досажда им и ги имитира, а никой не я харесва и иска и тя лъже, че уж не е така, но пак си знае че е нищожество което си измисля и лъже, умира от яд и се престува на нещо което не е, ама прости няма и никой не и се връзва дори и селяните от варна. Не се поглежда какъв грозен, тъп цървул и ноклук е и после се чуди защо никой, не я харесва и я гонят от всякъде с ритници и храчки най-малкото. Голямата и крива грозна глава е празна, тази и за това яде лайна в макдонладс в америка, но тука лъже ли лъже и хорта я виждат в реалния живот, каква плюнка е и и се подигравт за лъжите и фотошопирантие фалшиви снимки. Седне при баба Гала, която се подмазва на всички лъжкинии, като тая свиня Гепи Сопол и я гледа в очите и лъже най наго, а гГала се престува че и вярва. Иначе е мастия тая дебелата Гери, не я гледайте, че е такова джудже сланинесто и просто, колко е долен тоя боклук си и е изписано на късото дебело чело, но иначе се престува на уж не таква, кой лъже тя глупачка не е ясно.

 2. Дедо Слон

  ян. 13. 2022

  Грозна, пръдлива, тъпа крава мисли си, че с лъжи ще прецака някой, ама сметките и излензха криви! И винаги сама се влачи слад хората досажда им и ги имитира, а никой не я харесва и иска и тя лъже, че уж не е така, но пак си знае че е нищожество което си измисля и лъже, умира от яд и се престува на нещо което не е, ама прости няма и никой не и се връзва дори и селяните от варна. Не се поглежда какъв грозен, тъп цървул и боклук е и после се чуди защо никой, не я харесва и я гонят от всякъде с ритници и храчки най-малкото. Голямата и крива грозна глава е празна, тази и за това яде лайна в макдонладс в америка, но тука лъже ли лъже и хорта я виждат в реалния живот, каква плюнка е и и се подигравт за лъжите и фотошопирантие фалшиви снимки. Седне при баба Гала, която се подмазва на всички лъжкинии, като тая свиня Гепи Сопол и я гледа в очите и лъже най наго, а гГала се престува че и вярва. Иначе е мастия тая дебелата Гери, не я гледайте, че е такова джудже сланинесто и просто, колко е долен тоя боклук си и е изписано на късото дебело чело, но иначе се престува на уж не таква, кой лъже тя глупачка не е ясно.

 3. Отрепка.

Добавете коментар