The Weeknd потвърди горещата вест за Анджелина Джоли

The Weeknd потвърди горещата вест за Анджелина Джоли
Гласувайте за статията

Той най-после проговори за отношенията им

Рапърът The Weeknd потвърди горещата мълва за него и Анджелина Джоли, която напоследък обикаля все по-усилено светските среди.

Той най-накрая проговори за отношенията си с холивудската актриса Анджелина Джоли.

Анджелина Джоли

Той най-после проговори за отношенията им

За никого не е тайна, че връзката им се обсъжда от есента на миналата година. Въпреки това обаче до този момент тя оставаше в сферата на предположенията.
След няколкото романтични вечери, запечатани от папараците, холивудската звезда се появи на негов концерт.

Излизането на новия му албум „Dawn FM“, предизвика нова вълна от коментари. Феновете се заслушаха в текста на осмата песен, носеща името „Here We Go… Again“. В нея изпълнителят се обръща към своята тайнствена възлюбена и няколко пъти казва: „Моето ново момиче, моята кинозвезда“, а след това навлиза в подробности: „Обичах я така, както трябва. Накарах я да крещи като Наоми Кембъл“.

До момента нито един от двамата (31-годишният The Weeknd и 46-годишната Джоли) не бяха коментирали своите отношения пред обществото.
В едно от интервютата, актрисата дори отклони поглед и не отговори на въпрос, свързан с отношенията им. Феновете обаче са повече от сигурни – двойка са, коментира изданието Lovestylemag, цитирано от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар