Какво се случва с Брижит Макрон?

0

Получила е анонимно обаждане

Мнозина не могат да повярват какво сполетя съпругата на френския президент Еманюел Макрон – Брижит Макрон.

Британското издание „Дейли Мейл“ излезе с материал, в който твърди, че „Френският президент Еманюел Макрон е имал тайна гей връзка“.

Брижит Макрон
Получила е анонимно обаждане

Жълтото издание посочва, че твърдението им се позовава на базирания във Франция журналист Никола Призе.
Според него преди време първата дама на Франция – Брижит Макрон е получила анонимно телефонно обаждане.

Въпреки многобройните проверки на най-високо ниво по отношение на сигурността на всичките й устройства, доносникът все пак успял да се свърже с 68-годишната Брижит Макрон. По време на проведения телефонен разговор той я уверил, че в този момент съпругът й е в компанията на мъж. Като капак на всичко, той дори разкрил къде точно се провежда срещата.

„Властите в Париж потвърдиха информацията за обаждането. Представителят в Сената (горната камара на френския парламент) Франсоа Патриа потвърди, че г-жа Макрон е останала съсипана от телефонното обаждане, според което 44-годишният й съпруг е с любовник“, разкрива още вестникът.

Припомняме, че през април тази година на французите им предстои да гласуват за президент.
Еманюел Макрон вече даде своята заявка за втори мандат. За момента като негов основен съперник се очертава консерваторът Ерик Земур, който се обяви категорично против ЛГБТ – идеологията и хомосексуализма.

Не може да се отрече, че Еманюел Макрон се озовава почти редовно в опасна близост до разголени младежи. По този начин той само налива допълнително масло в огъня.
Освен това не е тайна, че е отявлен привърженик прогресивните политики по отношение на ЛГБТ общността и хомосексуалистите, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.