Герой за Сърбия и този път – Ноле

Герой за Сърбия и този път – Ноле
Гласувайте за статията

След масивни атаки и коментари в разнопосочни мнения Новак Джокович накрая бе принуден да напусне страната, където бе одобрен за участва на турнир от големия шлем.

Множество въпроси – относно ваксините, скриването на информация до причините да бъде приет и след това изгонен от континента бяха повдигнати.

В крайна сметка съд и правителство в Австралия счетоха, че звезда като него дава лош пример и провокира движение срещу ефектите от ваксините. Това бе в основата на отнетата му виза, разбира се той признава за невярно подадени декларация относно престоя и карантината му сред положителен ковид тест.

Мнозона негови сподвижници пък коментират, че той бе поканен и направи реклама на турнира, а накрая изненадващо за тях отстранен. Жалкото е че феновете на този спорт рерално са най-пострадали и бъдещето ще покаже какви ще са последиците.

Сърбите, от своя страна посрещат днес Ноле като герой и с обичайната за тях подкрепа към сънародник, Плакати, снимки и билбордое с неговия лик са в очакване да го приемат отново в родна Сърбия. 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар