Кристин Дейвис се притеснява от възрастта си в новия си сериал

0

Актрисата Кристин Дейвис, известна на мнозина от нас като Шарлот от сериала Сексът и градът, признава пред медиите, че завръщането и на екран с нейните колежки от този хитов за 90-те години сериал, сега никак не й е лесна.

Кристин е смела жена, тя се харесва какавато е , за нея знаем, че ее нямала брак, но е майка на 2 деца. На 55 г. е вече и изглежда невероятно, но все пак не спират д а я сравняват с много по-младото й Аз от преди 15-20 години насам.

В интервюто си 56-годишната актриса и майка на две деца споделя повече за продължението „Просто ей така“ и за героинята си Шарлот, за огромния стрес, свързан с остаряването, за натиска на обществото върху всяка жена, особено когато тя е известна личност.

Когато ставало въпрос за нея, авторите не пропускали да подчертаят, че има крушовидна форма на тялото. Каквото и да правела, колкото и да тренирала, разбира се, тя нямало как да промени фигурата си и начина, по който се пишели статиите. Хората просто обичали да я сравняват със Сара Джесика Паркър. От друга страна пък докато на Дейвис й е трудно да остарява пред очите на медиите и публиката, тя смята, че Синтия Никсън няма този проблем. Описва колежката си като човек, който е „много силен“ и „много наясно с таланта си“.

Ще добавим, че според нас Кристин определено изглежда невероятно за своите вече почти 57 години, желаем й здраве и много успехи още.

 

Цитат по сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.