Памела Андерсън отново се развежда

Памела Андерсън отново се развежда
Гласувайте за статията

Актрисата и модел, която вече е на 54 години се развежда за пореден шести път и със съпруг номер пет – Дан Хейхърст. Той е обикновен мъж, беше нейн бодигард, но явно и сега Памела не откри за дълго щастието. Тя се развежда след година брак с личната си охрана и по непотвърдени източници дори не са запазили приятелски отношения.

Звездата от сериала „Спасители на плажа“ подаде молба за развод в Канада, родната ѝ страна, където Андерсън и сегашният ѝ съпруг живеят през последната година.

Преди една година, точно на Бъдни вечер, в дома си във Ванкувър, Памела Андерсън сключи брак отново в тиха и скромна церемония. Но изглежда, че романтиката си е отишла заради пандемията. С преди година, актрисата се закани да се отдаде на спокоен и семеен живот, далеч от камери и социални мрежи, но явно е било за кратко !

„Дан се оказа неподходящ за Памела – той беше груб и не я подкрепяше. Те се опознаха по-добре и по този начин Памела разбра, че Дан всъщност не е „единственият“, заяви източникът. „Първоначално тя каза, че е хубаво да бъде с обикновен мъж, който може да смени електрическа крушка, но в крайна сметка, макар крушката да беше сменяна редовно, той не можеше да задоволи другите ѝ нужди.“

Цитат по сп. /www.iwoman.bg/

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар