Радина Кърджилова: Започнах да се вталявам у дома! (виж тук)

Радина Кърджилова: Започнах да се вталявам у дома! (виж тук)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова не е бременна, ще се вталява!

Радина Кърджилова май не е бременна с трето дете, както се говореше, а е напълняла. И сега се е заела спешно да отслабва, макар че така изглежда в пъти по-добре, отколкото като беше само кожа и кости, категорични са феновете й.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова се зае да спортува

„Колко пъти сте си казвали, че трябва да отслабнете, да промените нещо в себе си, да се грижите повече за тялото си? Аз съм опитвала какво ли не, качвала съм и съм сваляла килограми, без обаче да поддържам тялото си в тонус. Което е голяма грешка!

След второто раждане болките бяха по-продължителни, коремът все още не ми се е прибрал, гърбът ме болеше много. От известно време си казвам, че е крайно време вече за започна нещо за себе си, да имам час-два, в които да се отдам на тялото си.

И ето, започнах да тренирам вкъщи, Отидох в първия спортен магазин, купих си екип и шалте, да, все още се уча, но за какво ви пиша всичко това? Да не отлагате, да имате винаги време за себе си, дори ако имате 5 деца, да се обичате и харесвате, да знаете:

„Моето тяло е моят храм” и че вие сами сте стимул както на себе си, така и на другите, и сами определяте как ще разграфите деня си, за да се чувствате силни и в добра форма”, написа самата Радина Кърджилова в социалната мрежа. Пожелаваме й успех, но да не се престарава много, защото така си е чудесна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар