Явор Бахаров призна: Вече съм осъден!

0

Явор Бахаров разкри, че вече има присъда!

Проблемът с пияните шофьори е на обществото, смята осъденият за шофиране с алкохол и дрога в кръвта актьор Явор Бахаров. Според него държавата не прави достатъчно за да ограничи нарушенията. Бахаров бе хванат пиян зад волана през миналата година в Банско.

„Процесът приключи и сега съм осъден – каза Бахаров в „Шоуто на Цитиридис“ по Би Ти Ви. – Условна присъда, изпитателен срок и среща с психолог, назначен от държавата.

Като цяло не съм много оптимистично настроен. Сложно е с тези наказания. Ето, виждате и Андре Токев, случва се. Горе-долу 10 000 човека на година са хванати с алкохол. Аз и други излизаме на повърхността, но това е сериозен проблем, губят се животи. Не знам какво трябва да се направи, но нещо не е както трябва. Основният проблем е в хората, които се качват пияни зад волана, но държавата трябва да направи така, че да ги ограничи или да ги заплаши така, че да знаят, че не трябва да го правят.

Проблемът е в обществото най-вече, но нали държавата е за това – да помогне на обществото. Аз за тези години не виждам толкова много да се променя кривата. Трябва да се направи нещо.“

Бахаров отрече да е напускал работата си като актьор в театъра на Армията. „Прочетох, че са ме махнали от театъра на Армията заради дрога и алкохол. Аз от 10 години работя в този театър, по-дяволите. Не е паднало нито едно представление заради мен и винаги съм си вършил съвестно работата. Няма нищо такова. Продължавам да играя в театъра, в една роля ще влезе друго по-младо момче, нормално е“, каза актьорът.

От театъра поясниха, че Бахаров не играе при тях заради ангажиментите си в киното, и не могат да се съобразяват с него.

Източник: HotArena.net

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.