Влюбен ли е Брад Пит

0

Звездата на Холивуд май най-после е прежалил съпругата си, коментират мнозина, а прицината може би е певицата скандинавка Лике Ли.

35-годишната изпълнителка нашумя с парчето си, наречено IFollowRivers, но както обикновено таблоидните клюки се оказаха  много по-силни в популяризирането. Може все още да не сте чували песента на госпожица Ли, но вече знаете, че тя е спрягана за новата жена до актьора.

Мълвата тръгна от уста на уста, след като двамата били „заловени“ да вечерят заедно в ресторанта MotherWolfв Холивуд, а впоследствие става ясно, че живеят на няколко минути един от друг, което неимоверно улеснява тайните им срещи, както вече се шушука из светските среди.

Разбира се, слухът е опроверган от цял отбор „близки до Брад и Лике“. Всичко те в един глас твърдят, че актьорът и изпълнителката са платонични приятели и съседи и нищо повече. Лике има син от известния музикален продуцент, работил с Кание Уест и Джей Зи, Джеф Баскър и е известно, че е невероятен фен на Анджелина Джоли. Интерено ще бъде да видим как ще се развият техните отношения, коментирам еи ние от изданието.

 

Цитат по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.