Доста солено изкупува Гринго вината си към Софи Маринова! (още подробности)

0

Гринго и Софи Маринова са с любов като в латино сериал!

Любов, целувки, скандали, бой, счупени ръце, раздели, извинения, събирания и всичко отначало… Това, в най-общи линии, е семейният живот на Софи Маринова и нейния Гринго, който ако не идиличен, то поне е далеч от скучен.

Софи Маринова
Кой като Софи Маринова – пак намаза от мъжа си Гринго

След поредното „последно“ скарване, двамата пак са заедно и не спират да показват любовта си. Гринго дори материализира своята към Софка като й подари поредното тузарско и ултра скъпарско возило – чистак нова лимузина с марката Мерцедес.

Ромската перла моментално се изфука с тлъстия жест в мрежата и отбеляза, че това й е новогодишния дар от изгората, макар и леко закъснял. Знаем, че Софи Маринова си пада не само по скъпи коли, но и доста набиващи се на очи. С две думи – не е ли лъскавко и да привлича с нещо нестандартно, значи не е нейното.

Помним, че певицата вече е имала возила, на чиито капак беше написано името й, возеше се в огромен джип Хамър насред планината и изобщо – всичко, както си подобава на звезда от нейната величина.

Близки до двойката само се надяват това да не е поредното затишие пред буря и след някой и друг ден Софито да изреве отново от Тодор Давидов, както е името на Гринго по документи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.