Цитиридис в ужас: Губи хляба и мястото си в Би Ти Ви! (още подробности)

0

Цитиридис има последен шанс да вдигне рейтинга на шоуто!

Николаос Цитиридис в треска се тресе, а причината е меко казано основателна – хляба. Водещият на шоуто по Би Ти Ви, който дойде като заместник на Слави Трифонов, че се е канеше да го засенчи, е заплашен да остане на улицата. В буквалния смисъл. И да загуби препитанието си, което към днешна дата е най-доброто в живота му.

Цитиридис
Цитиридис губи хляба, в паника е

След почивката, която направи шоуто му, Цитиридис се върна на екран, но не само с половин час предаване, а и с половин екип. Източници от кухнята разкриха, че няколко от редакторите и останалата част от екипа зад кадър са били уволнени поради кризата. Други пък сами са си подали молбите и са си обрали крушите, преди да чакат да ги съкратят.

Проблемът обаче не е само пандемията, а и всеобщото недоволство на зрителите от скучните гости и глупостите, които гъркът плещи в ефир. Николаос е забавно момче и има вроден артистизъм, но явно подборът му на гости е далеч от успешния.

Припомняме, че едни от последните му гости бяха плеймейтки, травестити, чалгарки и прочие – нищо качествено и стойностно, което да си струва да бъде гледано, коментират потребители в социалната мрежа.

С последно предупреждение за сваляне на предаването, Цитиридис се е зарекъл да направи чудо, но да спаси кожата. И обещава пълна промяна, смисъл и разнообразие всяка вечер. А да видим…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.