Атанас Колев към феновете: Смърдите, бе! Вземете се изкъпете! (виж тук)

0

Атанас Колев попари фенове с вряла вода!

„Смърдите, бе! За баня не сте ли чували, или сапуните поскъпнаха?!“ – с това мило обръщение рапърът Атанас Колев изрази почитта си към своите почитатели, които реално са причината да вади някой и друг лев. Явно обаче Насето не го е осъзнал съвсем и си позволява да ги обижда, при това публично.

Атанас Колев
Атанас Колев заяви на фенове, че вонят

Той се изцепи на всеослушание, че държи хората, които идват на участията и концертите му, да са минали първо през банята. „Къпете се и тогава заповядайте“, иронично подметна Наско Колев, с което разсмя, но и вбеси мнозина.

„Тоя пък за кой се мисли, бе?! Много си важен, варненски ръб“, заядоха го в нета, макар Атанас да се опита да обясни, че парфюмите върху некъпано и миризливо тяло и дрехи, не вършат никаква работа. А предизвикват обратен ефект.

Тепърва ще се види колко хейт ще отнесе Атанас Колев заради тези си необмислени приказки, но истината е, че едва ли ще му дреме особено. Еле пък сега, когато е влюбен и лети в небесата с красавицата до себе си.

Знаем, че това е поп фолк гърлата Лидия, която е сред най-красивите и мечтани от мъжете диви в бранша. Нежното и изкусително създание успя да вземе акъла на Насето, който бе отявлен враг на гьобеците и седем-осми ритъма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.