Удар за Димитър Рачков: Шоуто му беше дотук, въпреки рейтинга! (още подробности)

2

Димитър Рачков огорчен, шоуто му спира, въпреки рейтинга!

„Тя танцува само едно лято“ – тази приказка май ще се окаже вярна за Димитър Рачков и шоуто му, което няма да се върне на екран. Това разкриха източници от кухнята на предаването, а причината е финансовата криза, налегнала не само страната ни, но и света, заради пандемията.

Димитър Рачков
Димитър Рачков обиден и с право

Както знаем, Митко Рачков ще се върне като водещ на „Като две капки вода“, заедно с Геро. Миналия сезон той водеше формата със Зуека, който обаче си хвана шапката и емигрира в чужбина. Продуцентът Маги Халваджиян веднага привика обратно любимеца на публиката Митето, като побърза да заяви, че „Забраненото шоу на Рачков“ не е спряно.

Фактите обаче сочат друго – Рачков подновява турнето си с шоуто по родните градове, а билетите вече са пуснати в продажба. Първата му изява ще е на 18 май в НДК, а на 17 юни пловдивчани го чакат под тепетата. Билетите са на цени между 30 и 60 лева.

Знаем, че когато шоуто на Рачков тръгна в телевизионен ефир, той прекрати воаяжите си из страната. Хора от екипа на продукцията обаче довериха, че тя излиза твърде скъпо на медията и продуцента – невъзможно е да се поддържа заплащането за елитното студио, заплатите на големия екип и множеството гости.

Самият Димитър Рачков е огорчен и обиден, защото реално шоуто му вървеше много добре и имаше далеч по-висок рейтинг отколкото това на Цитиридис например. Но е с вързани ръце и за момента не може да направи нищо.

Източник: Хотнюз.бг

2 коментара
  1. Зара казва

    Шоуто беше копирано и безинтересно!

  2. ИВАЙЛО казва

    НАПРОТИВ,ШОУТО НА РАЧКОВ БЕШЕ ГЛУПАВО,СКУЧНО И НЕИНТЕРЕСНО,ПО-СКУЧНО И ПРОСТОВАТО И ОТ КОМИЦИТЕ,ДОБРЕ,ЧЕ СПРЯ,ЧЕ СЕ ЧУДЕШЕ ЧОВЕК КАКВО ДА ГЛЕДА В НАЙ-ГЛЕДАНОТО ВРЕМЕ В НЕДЕЛЯ В ОСЕМ

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.