Покажете ентусиазма си към вашият любим отбор, когато избирате дамски футболни фланелки на отбора ви като домакин или цветовете като гост. Можете да намерите богата селекция в колекцията дамски футболни екипи и облекло на R-GOL. Независимо дали планирате вие да игратете на терена или да гледате мача на отбора от трибуните, футболните фланелки за жени предоставят много начини да споделите страстта си към вашия отбор. Потърсете дизайнерски елементи на тези дамски футболни фланелки, като V-образни деколтета или овални с логото на производителя и на вашия отбор, поставени на видно място. Рециклираните влакна се използват в много стилове за дамски футболни фланелки на Adidas, така че да бъдете горди, че допринасяте за екологията на планетата.

Дамски футболни екипи

Дамски футболни фланелки създадени за специални събития

  Някои дамски футболни фланелки са създадени с идеята да отпразнуват известно събитие в историята на отбора, като например победния сезон на Манчестър Юнайтед от 1998 до 1999 г. Можете също така да намерите детайли като извити линии на подгъва, деколтета, лента отзад за стабилност и оребрени маншети на ръцете.   Фланелките се предлагат в обикновен дизайн или слим фит, като обикновените блузи са малко по-широки в областта на торса. Драй фит дишащи, мрежести материи дамски футболни фланелки и екипи ви предпазват от прекомерната горещина, когато тренирате или релаксирате в летните дни.

Покажете предаността си към любимия отбор

  Дамските футболни фланелки се предлагат както в цветовете на отбора като домакин, така и като гост, което ви дава възможност да покажете подкрепата си, независимо къде играе вашият отбор. Други цветови опции включват нюансите, използвани в алтернативния комплект на всеки отбор или вратарските фланелки. Съчетайте футболната си фланелка с подходящи футболни шорти или клинове, за да създадете тематичен ефект и се чувствайте като професионалист във всяко отношение, когато излезете да играете на терена.

Историята е готова да бъде написана

  Женският футбол продължава да се развива, превръщайки се в световен феномен с нов набор от спортисти, вдъхновяващи поколенията. Ето защо дамските футболни фланелки не са просто част от историята, те са готови да я изградят. Независимо дали искате да покажете подкрепа или да подражавате на своите спортни герои, фланелките са всичко, от което се нуждаете, направени според стандартите за високо качество и в модерни дизайни и разнообразни цветове. Тъй като фланелката е съществено допълнение към гардероба на всеки фен, тази селекция от футболни фланелки на Adidas за жени напълно ще ви зарадва.

Само най-доброто за феновете

  Няма значение дали сте най-добрият играч в света или просто лоялен фен: футболните фланелки за жени са създадени да предлагат максимален комфорт. Ето защо дизайна на фланелките за фенове е малко по-широк в раменете и тялото, но това не ги прави по-малко удобни или атрактивни.

Покажете своята подкрепа

  Подкрепата на вашия отбор е не е само в деня на мача, поради което трябва да сте сигурни, че винаги имате необходимата екипировка. За щастие в сайта на R-GOL има всичко, от което може да се нуждаете. От най-новите дизайни на футболни фланелки в емблематични цветове до ремиксирани фланелки и дори алтернативни трети вид екипи, така, че можете да намерите любимия си стил тук.   Втъканите лога са завършващият щрих на дамските футболни фланелки, идеални, за да уведомите света на кого симпатизирате, независимо дали вие играете на терена, или подкрепяте отбора си от трибуните.