Цеца Величкович приключи с младия Богдан! (ето коя е причината)

0

Цеца Величкович с червен картон за младото си гадже Богдан!

Още една „голема“ звездна любов отиде в канализацията. Колкото и нелицеприятно да звучи и изглежда, това е истината. Влюбените Цеца Величкович и Богдан Срейович си показаха пътния лист и официално приключиха един с друг.

Цеца Величкович
Цеца Величкович паряса Богдан Срейович

Те самите го обявиха пред почитателите на сръбската певица като, разбира се, обещаха, че си остават сакън първи дружки. Приказки, на които е съмнително мнозина да повярват, още повече, че това е заучения мохабет на де що известна двойка се паряса.

Знае се, че Богдан Срейович е с девет лета по-млад от кака си Цеца, която тази година ще чукне 49 и ще гони половин век. Величкович изглежда потресаващо добре, но ЕГН-то си е ЕГН и това е реалния повод за краха на връзката й.

Сръбските медии са почти убедени, че изневяра и намеса на друг човек между тях няма. Но те все повече не се спогаждали и скандалите станали ежедневни. „Много различни са. И дори огънят, който гореше между тях, не можа да им спаси отношенията“, казват източници.

След като разписа пътния лист на Богдан, Цеца си стегна куфарите и отлетя към Малдивите, където се опитва да заличи спомените. С нея са няколко приятели, на които има вяра и които й помагат да не седи и да вехне по отминалите дни.

Двамата със Срейович имаха едногодишна любов. Каква ли ще е следващата за Цеца?!

Източник: Хотнюз.бг

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.