Миро: Отварях очи и започвах да пия!

0

Миро е бил силно пристрастен към алкохола!

Мирослав Костадинов, познат на аудиторията като Миро Каризмата, призна в ефира на bTV, че е бил пристрастен към алкохола. Поп певецът преди време се е наливал от сутрин до вечер в продължение на години.

„Пиех много. Като казвам „много“, имам предвид ужасно много. Събуждах се, отварях очи и започвах да се наливам. Често нямах спомени след това. Бях силно зависим.“, призна Миро.

Той се е чувствал като развалина, но е благодарен на Бог, че е успял да спре да пие. Днес вече е трезвен от 3 години.

„Някаква висша сила ми помогна да спра. Това беше вдъхновението от музиката. Когато спрях, мигновено почувствах освобождение.“, споделя още блондинът.

Интересното е, че при него намесата на жена не е изиграла коренна роля за спирането на алкохола, както често се получава при други мъже. Той е трезвен от 3 години, а е женен от 5 години и половина. Очевидно в първите години от брака си с Елица е продължавал да се налива, а това може да е била причината да не живеят постоянно заедно.

Всъщност те и в момента живеят през по-голямата част от годината в отделни държави. Той твори музика тук, а тя върти ресторан в Лондон. Този факт, както и това, че още нямат деца, а са на по над 40 г., поддържат съмненията, че бракът им е на приятелска основа, тъй като Миро си пада по мъже.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.