Тита души като копой след гаджето си: Задушава го от ревност! (още разкрития)

0

Тита призна, че е ревнива като звяр към Недко Николов!

Кой да предположи, че миловидната и усмихната Тита е истински копой?! Христина Христова, както са й имената по лична карта, сама се издаде, че е не само ревнива, а бясно ревнива. А връзката й с ММА боеца Недко Николов я превърнала в същински звяр.

Тита
Тита бясно ревнива

Тита дотолкова полудяла по своя мачо си, че следяла зорко всеки негов ход и почти не му давала да отиде някъде сам. „Ако може и в залата ще се залепи за него, ще седи и ще го зяпа, докато той тренира. Добре, че и тя самата има много ангажименти, та не го е побъркала съвсем още“, коментират близки до едрогърдата изпълнителка.

Певицата не отрича ревнивия си характер и дори твърди, че е нещо като агент на ФБР – нямало да пропусне, ако гаджето й реши да я направи лопатар, пък било то и само за веднъж. „Усещат се тези неща просто, не може да го скрие. Имам нюх и моментално връзвам 2 и 2“, обяснява Титка.

Феновете й още не харесват Недко Николов, както от самото начало и смятат, че не пасва на любимката им. Те одобряваха бившия й приятел – красивият Виторио, с когото имаха връзка от деца. Но очевидно Христова си пада по далеч по-грубовати мъжкари като ММА боеца, които й вкарват адреналин.

Източник: Хотарена.нет

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.