Над 20 бона: Толкова изля Гъмзата във визията на жена си! (още подробности)

0

Гъмзата наля кила с пачки в жена си!

Ех, колко женоря мечтаят да са с мъж като Йордан Йончев, познат просто като Гъмзата. Музикантът не просто е дълги лета със съпругата си Юлиана и си я кътка като преди, но и къса джоба, за да й угажда и разхубавява.

Гъмзата
Гъмзата не пести пари за капризите на Юлиана

Юлианка беше танцьорка в „Магаданс“ и винаги е имала хубаво тяло. Поглед на старите и новите й фотоси обаче показва огромна разлика, в полза на сегашните й години. А без платена външна помощ, това е трудно да се случи.

Вижте първо носа на Юлиана преди – остър, по-голям, докато днес е някак смален, по-топчест и сладък. Чертите на самото й лице са доста смекчени, което с възрастта трябва да е обратното. Тя обаче е била по-остра на младини. Да не наблягаме и на пухкавите устни с ясен контур, каквито изгората на Гъмзата не червеше преди

Това сочи едно – музикантът е пръснал камара пари за филъри, хиалурон, прибиране, стягане и другите чалъми, с които експерти ни връщат в първите двадесет от младостта. А Юлиана е на 39.

Танцьорката е започнала и да се облича по-стилно и обрано, махнала е всички финтифлюшки и лъскави нещица. „Определено е една стилна дама, развива се правилно“, хвалят я познати, а и в мрежата. Здрав да е портфейлът на Гъмзата обаче!

Източник: Хотарена.нет

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.