Ето защо зъбите на Яна Маринова са леш! (още подробности)

0

Яна Маринова още носи последиците от Сървайвър!

Леш са зъбите на Яна Маринова и още не може да ги оправи. Да, актрисата е млада, въпреки че не е на 20, но поддържа здравето и визията си. Зъбните й ядове не са от немарливост, а по вина на „Сървайвър“. Яна беше в риалитито преди девет лета в Панама, а още носи последиците.

Яна Маринова
Яна Маринова беше в риалитито преди повече от девет години

„Появиха се вдлъбнати части по зъбите ми и това е от студа и глада, които търпяхме там. Зверски тегоби бяха, случи се какво ли не щеш, но се радвам и благодаря за опита и уроците. Нямаше да ги добия на друго място“, споделя Маринова.

Тя си спомня как е открила приятелства и е променила мнението си за доста хора във формата, но и се е разочаровала от други. Имало мъже, които се правели на госпожички, завиждали и се тръшкали при най-мижавия проблем.

„Да озлобееш срещу колега в шоуто, защото няма да си изядеш супичката. И се водиш мъж. Това не го и няма да го разбера. Много изцепки от сорта видях тогава, но пък аз се оказах кораво дърво и нищо не ме бутна. Чат-пат е добре да предизвикваш себе си, ей така, да видиш до кое ниво в живота си“, философства Яна Маринова. Която е баш мъжко момиче.

Източник: Хотарена.нет

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.