Мариана Попова на сомалийски глад заради „Капките“! (ето какво разкри)

0

Мариана Попова слабее за появата си в „Капките“!

Мариана Попова е влюбена, довери го тя самата. Обектът на любовта й в случая не е Веселин Плачков, а Маги Халваджиян. Или по-скоро проектът на арменеца – „Като две капки вода“, в който най-сетне и Марианка ще участва този сезон.

Мариана Попова
Мариана Попова се скъса от глад, за да отслабне

Вече говорихме, че Попова ще се сблъска в шоуто с бившия си любовник Дарин Ангелов, а сме наясно, че връзката им не приключи никак сговорчиво и мирно. Двамата ще се гледат на „кръв и урина“, още повече след дузината признания на актьора, че Мариана е била голямата негова грешка.

Е, явно тя е решила да остави със зинала уста не само зрителите, но и бившия си като цъфне в шоуто в топ форма. В ефира на Нова ТВ през уикенда Попова сподели, че за броени денонощия е свалила три килограма. Целта й е да смъкне поне още три за два дни.

Как ще стане тази, задачата е с повишена трудност, но явно певицата ще кара на сомалийски глад. „Така ще се чувствам комфортно и много по-леко ще ми е да изпълнявам различните танци в задачите. За гласа също е добре“, признава жената на Весо Плачков.

Търпение нямаме вече да видим как ще се представи Попова при Халваджиян и колко нервни кризи ще добие в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.