Гала се връща в „На кафе“ след втори Ковид! (ето кога)

0

Гала съобщи датата на връщането си в „На кафе“

Без ваксина, с втори Ковид и отново здрава – това е Гала, която обяви точно кога ще се върне в предаването си като титуляр. Докато тя беше болна, Кристина Патрашкова зае мястото на главен водещ, но славата й ще приключи в сряда.

Гала
Гала се завръща ударно в сряда

Тази сряда Гала си идва обратно, за радост на домакините, които не я изпускат вече повече от 15 години. Преди дни, за да покаже, че е добре и даже повече от добре, Гала се пусна във видео с избраника си Стефан Николов. Те се разхождаха пред обектива боси и по фланелки с къс ръкав, ухилени над ушите.

Гала не пробва да скрие, че няма ваксина и не планира да си боцне такава на този етап. А и кара втори път Ковид, макар че този е Омикрон. Лицето на „На кафе“ споделя, че новия щам на заразата е минал по-леко при нея, въпреки че и с първия не прибегна дори до антибиотици.

Помним, че миналата година водещата обясни, че е взимала витамини и само витамини като лечение на вируса и се е тръшкала от инат, че по-силни илачи няма да поеме. Сега направи същото и пак успя. Как е карал и дали го е карал Стефан Николов, това не знаем. С лечител като жена си обаче, ще е добре напътстван.

Източник: Хотнюз.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.