„Капките“ предизвестени! Краси Радков печели шоуто

0

Маги Халваджиян тази година не е обмислил достатъчно участниците в „Като две капки вода“!

Броени седмици остават до юбилейния десети сезон на „Като две капки вода“ в България. Отсега обаче започна да се обсъжда подборът, който продуцентът Магърдич Халваджиян е направил.

Сред участниците са имена като Мариана Попова, Алисия, Крисия, Дарин Ангелов. Едно друго име обаче се отличава и то е на Краси Радков.

Комедийният актьор направи дебюта си при Маги Халваджиян като водещ на „Маскираният певец“ през есента. Сега обаче ще бъде един от състезателите в друго шоу на арменеца – „Като две капки вода“.

Феновете на шоуто отсега негодуват от неоригиналния ход на Маги да включи сред участниците един от най-забавните персонажи в страната, който на всичкото отгоре е актьор по професия.

„При Слави сме виждали, че Краси Радков го бива в имитациите. Не е честно спрямо другите. Ясно е, че ще бъде най-добрият там. За какво го е поканил Маги, за да му направи реклама ли?“, коментират из мрежата зрители.

Според мнозина победата на Краси е в кърпа вързана, като по този начин Халваджиян ще направи реклама не само на актьора, но и на стария си приятел Слави Трифонов, с когото се сдобри преди 2 години след дълга вражда.

Това няма да е първият участник на човек на Слави в предаване на Магърдич Халваджиян. Певецът Борис Солтарийски вече веднъж се състезава в „Маскираният певец“, но отпадна безславно.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.