Хвърлиха бомбата: Ето колко „влюбена“ в мъжа си е новата госпожа Мария Соколова!

0

Мария влюбена, но не точно в Миро!

Мара и Миро, Миро и Мара… носформираното семейство Соколови не спира да се върти из медийните усти. Самата Мария провокира това с идилични фотосчета, обяснения във вселенска любов, сродни дълго търсели се души, дарове (баснословно скъпи, разбира се) и още, и още…

Мария
Мария влюбена, но не баш…

Избраникът на певачката наистина е оглупял от любов и хлътнал дотам, че да паряса съпруга и две отрочета. Познати на Марчето обаче разказват съвсем други нещица за нейния вид обич.

Източниците доверяват, че докато Мирослав Соколов я гледа в очичките и не смее да шъкне, Мара го разиграва като циганин мечка с халка на носа – накъдето го дръпне, онзи натам тръгвал. Самата пайнерка не само не била всеотдайно влюбена, но постигнала заветната си цел – да го разведе, барем се опаричи.

Помним, че като я разкара, Християн Гущеров не остави дори една кола на Отварачката. Свикнала на охолно битуване, тя дълго не можа да открие поредния наивник, който да оплете.

Случайната й среща с Миро обаче дошла като манна небесна – хем милионер, хем непознат на широката общественост. Понеже Соколов не е известен, бързо се поласкал от вниманието на чалгарката и на часа зарязал всичко заради нея. Мария обаче се влюбила далеч повечко в банковата му сметка, вместо във визията или нрава.

„Ще му изцоца парите, та да се чуди откъде му се е стоварило, а после и роги ще му постави като на благороден елен. Знаем си я отлично. Миро ще си хапе задника, че си скапа семейството заради тая“, говорят запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.