Орлин Павлов в дует с Орлин Горанов. Радост за дамите

0

Двама от най-харесваните таланти мъже у нас ще зарадват множеството си фенове с нов музикален проект още праз м. февруари.Става дума за съименниците Орлин Павлов и Орлин Горанов. И двамата са много харизматични и наистина талантлива творчески личности. Любимци на мнозина,особено сред дамите.

Горанов е от най-харесваните певци сред различни поколения публика, той е изпълнител, който има много голям брой дуети с различни свои колеги – Марияна Павлова, Криси Димитрова, както и други.
Последният му проект този път включва Орлин Павлов. Макар напоследък Павлов да го виждаме предимно в кино проекти, той е определено доказан изпълнител на музикалната сцена.

Прави много хитове и има постояннство в кариерно отношение.Затова новият аранжимент на песента „Да започнем отначало“, който ще бъде представен от двамата – Павлов и Горанов, буди любопитство. Колко ли невероятно ще бъде изпълнение на такива певци в дует. Публиката е в очакване.
Орлин Горанов и Павлов споделиха малко повече на клипа и музиката около песента, ще бъдат изненада за множеството фенове съвсем скоро. В месеца н алщюбовта дамите ще бъдат зарадвани с красива песен.

Един от последните проекти на Орлин Горанов бе кино музика, малко част е записана с невероятната Татяна Лолава, която днес щешеда стане на цели 88 години коментираха по БНТ сутринта.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.