Името на бебето на Емилия отмъщение към Коко Динев?

2

Емилия роди за трети път, но името на бебето предизвика полемики!

Попофолк певицата Емилия стана майка за трети път, но този път бащата не е Коко Динев като в предишните два пъти, а Жорж Башур. Блондинката се сдоби с втората си дъщеря, която кръсти Жоржина.

Името на бебето прави впечатление, тъй като то е кръстено на баща си. Жест, който Емилия никога не е правила за Коко, чиито деца от нея се казват Иван и Мира.

Според някои слухове певицата е избрала да кръсти бебето на Жорж, за да покаже на бившия си, че обича много повече настоящия си съпруг, отколкото някога е обичала Динев.

Издребняването на Емилия до такава степен не е изненада, тъй като тя така и не превъзмогна факта, че бащата на първите й две деца я третираше като по-нисшестояща жена от Анелия. Така й не сключи брак с нея, въпреки че му роди две деца, а от Анелия има само едно дете, но се ожени за нея.

Не е ясно дали Емилия ще спре с децата дотук, но е твърде вероятно, тъй като само след месец ще закове 40 г. Именно заради все по-напредващата й възраст, която започва да си личи все повече по снимките, въпреки тоновете грим, които излива, раждането вчера е било секцио.

Животът на фолк дивата дотук е като от сапунен сериал. Два брака, три деца от двама бащи, с единия баща без брак. Как ще продължи всичко, предстои да разберем.

2 коментара
  1. Николина Тодорова казва

    Никое беце не е отъщение ,глупаци,цецето е радост ,щастие и сбъдната мечта.Какво отмъщение,какви пет лева,вашите деца към кого са отмъщение?

  2. Съсед казва

    Много медиен шум за тези двамата, а реално че пет години тормозят съседите си в блок в София, в който имат мезонет, нищо не пишете журналистите. То не бяха незаконни преустройства, изхвърляне на строителни отпадъци директно от седми етаж и т.н. Неплатените им сметки към етажната собственост са най-малкото. Мезонетът е собственост на Емилия и се намира в блок строен 10 години от възлюбения и измамник.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.