Христо Гърбов – истински, но не романтичен

0

Невероятният роден талант Христо Гърбов бе гост тази съботна сутрин, той разказа повече за своите лични моменти в киното и на театрална сцена. Мнозина от нас обичат и познават Гърбов с големите му комедийни образи и множеството сериали, където той има главни роли – Столичани в повече, Цветът на хамелеона, проектите Улицата и Комиците, и още много други.

Родом от Варна, той кандидатства няколко пъти в НАТФИЗ. И чак на четвъртия е приет, но добавя, че не се е отказал или отчаял. Преди десетилетия желаещите са били десетки повече и подбрът е бил наистина ужасно труден.
Но Христо Гърбов сподели днес в ефир, че той е искал да прави това, знаел е че за това е най-добър и поради тази причина и продължил с опитите. Днес е сред най-харесваните комедийни таланти. В живота е заедно с половинката си Иглика Трифонова вече много години, тя е също театрал, режисира, човек свързан с изкуството изцяло.
И макар да е естествен и непринуден, далеч от фалша, той не се определя като романтик. За добро или зло, романтичната му страна не е силното му клачество. След опит да рецитира красивите стихове от „Две хубави очи“, водещите на Тази събота забелязаха, че комедията
повече му се отдава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.