Богаташът Рачков мина тънко на Свети Валентин! Не даде нито лев за Анита

0

Димитър Рачков може да има много пари, но очевидно обича да ги пести!

От известно време Димитър Рачков го играе по-влюбен от всякога. Макар гаджето му Анита да е с почти 30 години по-млада от него, комикът не се притеснява от хорското мнение.

Очевидно обаче не така стоят нещата с парите. Въпреки че е много заможен, Рачков се оказва и доста стиснат. Това стана ясно след снощното начало на десетия сезон на „Като две капки вода“, което се проведе навръх Свети Валентин.

След предаването, в чиито редици Рачков се завърна след краха на неговото шоу, водещият е завел възлюбената си не къде да е, а в заведението на Кремена Халваджиян – съпругата на продуцента Маги Халваджиян, с когото са семейни приятели.

На пръв поглед изглежда, че Рачков е искал да купонясва със своите приятели, но е интересно, че на Деня на влюбените не е избрал да се усамоти с любимата си. Няма и как другояче да е, при положение че при Халваджиян Рачков едва ли плаща и лев за това, което консумира, а навсякъде другаде трябваше да се бръкне с една хилядарка, предвид стандарта му на живот.

Димитър Рачков се води като един от най-добре платените актьори у нас, защото той работи основно като тв водещ. Очевидно обаче пести за черни дни дори и на празници.

Източник: HotNews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.