Ужас: Ето какво Емилия и Башур причиняват на съседите си!

2

Емилия и Жорж Башур се оказаха едни от най-лошите съседи!

Фолк певицата Емилия и съпругът й Жорж Башур, от когото тя роди наскоро дете, са симпатична двойка само от малкия екран. На живо двамата правят много проблеми на околните и се държат повече от арогантно.

Доказателство за това е сигналът, който постъпи в Kliuki.bg на съсед на известната двойка. Той разкри, че блондинката и мъжът й не са това, което изглеждат.

„Много медиен шум за тези двамата, а реално, че пет години тормозят съседите си в блок в София, в който имат мезонет, нищо не пишете журналистите. То не бяха незаконни преустройства, изхвърляне на строителни отпадъци директно от седми етаж и т.н. Неплатените им сметки към етажната собственост са най-малкото. Мезонетът е собственост на Емилия и се намира в блок, строен 10 години от възлюбения й измамник.“, разкрива нашият читател, който е съсед на двойката и пожела анонимност.

За тежкия характер на Жорж Башур се говори отдавна. Емилия също не е от тези, които си мълчат в полза на общото благо.

Сега, когато в блока им ще се появи и тяхното бебе, кошмарът за съседите им ще стане пълен. Едва ли обаче на Емилия и Башур им пука какво мислят другите за тях.

2 коментара
  1. Джени казва

    Чак пък и бебто кат дойде ще голям ужас извинете ме кое е ужаса как може да наречете едно невинно създание ужъс…та вие самите сте по голям кошмар.това че ще плаче ли ви притеснява,айде малко по сериозно.това са пълни глупости….

  2. Гита казва

    Тези са измет, какво да се очаква от такива? Напълно им подхожда такова поведение

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.