Наглост: Още след първия лайф Александър Сано се вижда победител в „Капките“!

0

Александър Сано вече се вижда на върха в „Като две капки вода“!

Актьорът Александър Сано демонстрира арогантност и огромно самочувствие, неподплатено с нищо. Той вече се вижда като победител в „Като две капки вода“, въпреки че е минал само един лайф досега.

Сано се пусна в мрежата с корона на главата, което недвусмилено говори, че вече се има за крал на шоуто. Очевидно Косъма, както е по-известен актьорът, смята, че е над всички в шоуто и няма да има проблем да победи, макар в първия лайф да остана едва трети.

В понеделник вечер Сано имитира Манескин от Евровизия, но победител стана Есил Дюран като Арета Франклин.

Въпреки това арогантността на актьора явно надделява и той вече вижда как става шампион в шоуто за имитации. Амбицията му по всяка вероятност е да спечели формата, но изглежда доста самонадеяно, дори просташко, сам да се определяш за най-добрия.

Припомняме, че в единственото друго участие в риалити формат на Александър Сано той остана на косъм от победата. През 2014 г. завърши на второ място в „Къртицата“ и се размина с 200 бона.

Парична награда в „Капките“ за шампиона няма, а всеки от участниците е получил хонорар, за да участва в шоуто. Сано обаче иска да спечели на всяка цена, за да погали егото си, че е велик актьор. Очевидно чрез професията си не може да го стори.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.