Влюбена девойка или интересчийка заби Ненчо Балабанов?! (още разкрития)

0

Ненчо Балабанов се фука с младото гадже, но едва ли ще „изкрякат“ дълго!

С 13 години по-младо гадже се фука Ненчо Балабанов. 41-годишният Бойков имитатор не се слави с особени успехи в любовта, откакто се възгордя от славата и паряса първата си жена. Най-дългата му връзка бе с Йоанна Драгнева, но певицата се усети и го заряза, за да създаде стабилно семейство и дом.

Ненчо Балабанов
Ненчо Балабанов се къса да угажда на младата Катрин

А Ненчо продължи да го раздава несериозен и уж плейбой, макар да не му отива, ама изобщо. Днешната му изгора е набор 93 и се казва Катрин Русева, както скоро се разбра. Балабанов е хлътнал по нея над ушите и се къса да я развежда по света. Последно двойката беше в Дубай, откъдето той постна романтични и гушливи фотосчета.

Ненчови познати обаче се смеят, убедени, че и тази му любов ще угасне бързо като фойерверк. Те шушукат, че съблазнителната Катрин се е хванала на свалките на актьора с една цел – да влезе покрай него в така нареченото светско общество.

„Басираме се, че го ползва като трамплин към някой паралия и богатия живот. Ненчо не е притегателна за жените, но има познати от всички среди, включая и много тузари. Малката си плете добре кошницата – ще я изведе тук-там, ще я запознае с разни „величия“, ще хване някоя „голяма риба“ и ще му бие шута“, подмятат източниците. Убедени, че Балабанов е направил най-жестоката глупост като е изоставил майката на сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.