Диана Димитрова за новите й роли

0

Диана Димитрова, която е изключителен творец – актриса, художник и писател. Звездата й изгря най-вече в сериала за лекари „Откраднат живот“, където направи пълен и жив образа на своята героиня.

Актрисата сега подготвя две нови роли, интересното е че и двете героини са с името Ирина. Едната е от пиесата Тютюн на Димов, където Ирина е основен персонаж. Другата Ирина е кино образ, тя е от сериала Лъжите в нас, който Нова тв така активно рекламират, че предстои. Там тя ще бъде по-скоро отрицателен персонаж, но с доста ключово значение за сюжета.

С тези роли Диана има малко време за рисуването, което е нейна страст, но обмисля друг проект скоро. Той ще бъде свързан с общуването на хората в изолация, повлияна е от събитияъта по света през последните две години.

Освен друго, Диана пише и детски книги, но споделя, че трудно комбинира всичките си творчески занимания и затова планира да се отдаде на рисуване едва след приключването на снимките за сериала или последващите й кино проекти.

Диана Димитрова

Рисуването изисква отдаденост и посветеност, затова трудно се съчетава с други активни занимания. Диана има малко време за личния си свят, не планира за напред, живее сега на момента, а изкуството е нейното спасение, сподели актрисата сутринта пред Нова тв.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.