Деси не смогва да нахвали Плевнелиев: Абе, мъж с главно „М“! (ето какво сподели)

0

Деси Плевнелиева обяви връщането си в телевизията!

„Мъж с главно „М“, а всеки да говори, каквото ще! Когато злословиш, говориш за себе си. Росен е моят мъж, моята любов и благодаря всекидневно на Господ, че ни сблъска в този живот“, сподели Деси Плевнелиева, която прави пет лета от първата си романтична среща с бившия президент.

Деси Плевнелиева
Деси Плевнелиева ръси суперлативи за мъжа си Росен Плевнелиев

Синоптичката, която се готви за връщане в Нова ТВ, каза, че противно на мнозина други, тя и Плевнелиев се обичат повече сега, отколкото навремето. „Странно е, но няма рутина или скука. Обича ме, аз го обичам и нещата са в пъти по-силни и красиви днес“, хвали се блондинката.

Десито чукна 42 лазарника съвсем скоро и откровено заявява, че няма да има повече наследници. Знаем, че има дъщеричка от първия си брак и син от Плевнелиев. Това им стига. Малките Йоана и Йоан я сюрпризирали с ръчно направени подаръци за празника, което я разтопило.

„Грижите са сладки, но изморителни и всеки с деца го знае. А и нека да си гледаме и преценяваме правилно силиците, къде ти трето дете… То не е само да го направиш, отговорността и бъдещето му след това са много по-важни“, смята Деси Плевнелиева.

За връщането си в медията е категорична и вече го обявява публично. Искала да работи и никак не се приемала като домакиня, която ще се пенсионира между четирите стени.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.