Новата на Валери Божинов го дои като крава, той оглупял от любов! (още разкрития)

0

Познати на Валери Божинов му се смеят, че е „канарче“!

Хитра италианка взе за мющерия нашия Божинка. Както се разбра, ритнитопковецът има нова тръпка и това е дама от Ботуша. Двамата са двойка от месеци, но още не съжителстват под общ покрив. Изгората на Валери Божинов редовно пътува от Италия до България, за да е с него. И… за да се прибере у дома, фрашкана с подаръци.

Валери Божинов
Валери Божинов пръска луди пари по новата си

Това е „малката“ подробност, която убягвала от ума на влюбения Божинов, но се набила в очите на негови познати. Източници разкриват, че Валери не си дава сметка за материалните интереси на дамата, която е негов набор. Тя е самотна майка с едно дете, а Божинов се късал да й угажда на прищевките.

„Валерито го майтапят, че не е от най-умните, но пък има огромно сърце и е безумно щедър. Еле пък като хлътне по някоя. Развежда я като мечка из магазините и купува, каквото си поиска. Стига му да му се отблагодари с ласки после и е готов. Тази обаче май ще се окаже най-голямата му златотърсачка“, коментират запознати.

Докато Николета Лозанова и Биляна Дол все пак са известни лица и изкарват свои добри доходи, то новата гърла на Божинката е най-обикновена русокоска. И май си е наумила да удари две в едно – хем щедър и богат мъж за себе си, хем татко за отрочето си. Ще видим какво ще излезе от тая работа…

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.