Добре ли е Елен Колева: Вчера търси алфа мъжкар, днес обяви бременност! (виж тук)

0

Елен Колева закъса за внимание, държи се безумно!

Елен Колева или е пропила, или е сериозно загоряла за внимание. Снощи някогашната старлетка шокира виртуалните си приятели с обяснението колко се възбужда от фрашкани с мангизи алфа мъжкари и колко вълшебна била енергията, струяща от тях.

Елен Колева
Елен Колева се държи повече от странно

Днес пък хвърли на всеослушание бомбата, че е бременна. Както лично ще видите по-долу в снимката, Еленчето, зовящо се от край време Елена Калевска, казва, че чака бебе. Това е под необичайния й пост, цитираме:

„В София въздухът днес ми мирише така хубаво, както на 23. Тук е новото време и младостта се връща“ – такива ги нареди бившата любовница на Сашо Майонезата и на Калин Терзийски.

Под поста неин познат моментално коментира, че й е време за бебе. На което тя скоростно отвърна: „На път е!“. Човекът явно възприе това за чиста монета и я поздрави за прекрасната вест. Като обяви, че ще бъде прекрасна майка.

Елен обаче не поясни, че се шегува, а благодари за думите със сърчице. Е, това ако не е отчаян опит за пиар, здраве! Коя жена, известна при това, ще сподели със света подобна новина – никоя! Очевадно е, че Колева цели внимание, но го прави по безумен начин, коментират и потребители.

„Явно всичко около нея е цирк, започва да става банална вече. То първо любовници, после духовни растежи, сега алфа богаташи и бебета… Ленчеее, Ленче, иди се прегледай!“, смеят се зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.