Белослава подготвя книга

0

 От доста време писането на книга се оказва мода или е печелившо начинание, може би и двете. Много популярни личности издадахо биографични книги или техни близки публикуват спомени – наприемр Цветана Манева, за Милен Цветков писа неговата половинка миналата година и други.

Тази година певицата белослава ще отпразнува цели 22 години на сцена, с нейната музика и хитове през годините. Тя от много време се изявява на поп, джаз и денс музиката. Има дуети с много свои колеги – Спенс, Графа, Ъпсурт, Орлин Павлов, и още.

След толкова години сега подготвя нови музикални изненади за феновете си и голяма обиколка с концерти, които започват още този месец. Ще пее в много родни градове. Освен това тя има и още една изненада за публиката.

А именно книга, която тя не нарича биография, а само компилация от множество моменти, случки с нея и колеги от музикалните среди през годините. Нарича я споделяне на времето до сега и е опит в нова различна сфера. В книгата ще има много уникални кадри, снимков материал от концерти и турнета, някои малко показвани до момента.

Белослава разказа пред Нова тв за тези свои проекти. Дали няма да залитне към писането, много известни хора намериха своето поприще в писането на книги – Венета Райкова, Иво Сиромахов. Макaр Белослава да смята, че за нея живота е музиката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.