Близки на Рачков: Критическата ли те тресна, че се излагаш с тази въртиопашка?! (още подробности)

0

Познати на Рачков вече жив го жалят!

Димитър Рачков е в тотално умствено затъмнение, убедени са негови познати, които недоумяват как може човек така да „оглупее“. Разбира се, иде реч за връзката му с Анита Димитрова, която още от началото бе определена като безумна. Рачков обаче не ще и да чуе, а още повече се превръща в роб на гърлата.

Рачков
Познати на Рачков недоумяват тази връзка

Авери на водещия на „Капките“ вече са категорични, че трябва да го е треснала критическата или избива някакви адски комплекси.

„И да, каквото и да ни разправят, че разликата в годините не е важна, тя е такава. Едно е десетина години, друго е мацето да приляга повече на гадже на сина ти. Хайде някой да обясни какво могат да си говорят двамата, как Рачков духовно, интелектуално и всякак си пасва с това наклепано с гримчета момиченце“, коментират сред обкръжението му.

Върхът на сладоледа е отминалият Ден на влюбените, когато Митето се разлигавил дотам, че отрупал цялата къща с меченца, сърчица, свещички и прочие. А Анита моментално ги нащрака у мрежата.

Откакто успя да завърти главата на Рачков, Димитрова не спирала да се фука с къщата, в която се е нанесла, с щедростта на богатия си (май в това е разковничето) мъж и с новото си положение в обществото.

„Най-жестоката слепота е тази, в която сам не искаш да видиш. Никой не може да му помогне на гОркия, но дано не му дойде просветлението твърде късно“, жалят го приятели.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.