Кого лъжеш, Камелия: На 51 няма как да приличаш на 20, нелепо е! (виж снимки)

1

На челна стойка да застане, Камелия не може да изглежда така реално!

То все бива, бива, може… ама чак дотам вече си е клиничен случай. 51-годишната Камелия става все по-млада и аха, след някой и друг ден, да се върне в бебешката си люлка. Певицата с новия нос явно добре е разучила фотошопа и телефонните си филтърни програмки, та се барна като на 20.

Камелия
Камелия още малко и ще се върне в бебешката си възраст

Всъщност какво ти 20, направо мяза на тийнейджърка, смеят се потребители, видели последното й фото. На него Камито като по чудо не е разголена и усърдно е скрила и бюст, и задница. Тя е по дънки, ризка, че и възкъсо якенце като очевидно идеята е да наблегне на лицето си.

Вързана на опашка, Камелия се е щракнала с такова мило, невинно и пухкаво личице, че няма как да не хлъцнете. Ще си останете обаче само с хълцането ако я видите на живо, тъй като разликата ще е фрапираща. И определено не в нейна полза.

И децата са наясно, че в смартфоните има програмки, които не само те гримират съвършено, но и те подмладяват до степен на ученичка в пети клас. Камелия така се е развихрила с тези програми, че лицевият й овал не може да се срещне и при студентка – съвършен е.

Знаем обаче, че над 50-те си лазарника тя не може да изглежда така, та ако ще на челна стойка да застане и при световен гуру в областта на пластичната хирургия да отиде. Така че… кого лъжеш, Камелия?!

1 коментар
  1. Иван казва

    Камелия на живо е МЕГА грозна, тя надмина Андреа по фотошоп на лицето!!!
    Явно операцията на носа, скулите и циците не са достатъчни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.