47-годишната Венета Райкова се разгони яко: Вършее младоци подред! (още подробности)

0

Венета Райкова сменя младоците в кревата си един след друг!

Криза на годините ли, друго ли… какво е „ударило“ Венета Райкова не е ясно, но екс водещата го е подкарала съвсем през просото по отношение на секса. Знаем, че преди години Венетка беше доста палава, но по време на брака си с Тишо, а и след него, живееше едва ли не като послушница в манастир.

Венета Райкова
Венета Райкова го удари на забавления с младоци

Лично Райкова беше заявявала в интервю, че е надрасла креватните удоволствия и не й пречи да живее без тях. „Ако щете вярвайте, 3 години съм била на сухо и изобщо не ми е пречило“, хвалеше се Венета, озадачавайки мнозина.

Сега обаче сякаш се е завъртяла на 180 градуса и сама „бие тъпана“ как го прави за една нощ, неангажиращо и то все с доста по-млади от нея жребчета.

„Не искам връзки и подобни тъпотии. Това с пеперудките и тръпките е толкова нетрайно и е най-голямата заблуда. Като ти е кеф и харесваш някого, дърпаш го и по правите. Просто секс, нищо лично. А после може да се видите още няколко пъти, но може и да не се… Не ми трябва мъж за постоянно“, признава Райкова.

Напомняме, че Венета си спечели скандалната слава още преди години, когато в младостта си правила френски изпълнения на рапъра Ванко 1 и то на публично място. А из столицата отдавна се шушука, че е била и в тайна секс афера с шефа на OMW.

Е, с напредването на годинките явно въздържанието вече не й понася и е решила да не изпуска последния влак. Така че, момчета, дръжте се! Кака ви Венета иде!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.